Trainers & acteurs

Onze trainers en acteurs werken bijna allemaal freelance. Dat zorgt ervoor dat ze ook bij andere opdrachtgevers hun kennis en vaardigheden kunnen bijspijkeren. Bovendien zorgt het voor een flexibele inzet. Iedereen heeft zo zijn eigen specialiteiten op het gebied van trainen of acteren.
Onderstaand ziet u onze vaste ploeg, maar ons netwerk is groot en waar nodig kunnen we andere specialisten inschakelen en de bestaande groep uitbreiden.

 


Maaike Ganzeboom is eigenaar van GdB en één van de trainers.
Na een carrière als docent maakte zij de overstap naar trainingsacteren en trainen. Met meer dan tien jaar ervaring op dat gebied, kan zij scherp observeren en op een respectvolle manier een spiegel voorhouden aan de cursisten of de organisatie.  Ze haalde op het gebied van NLP de Practitioner-  en de Masteropleiding en deed de opleiding Transactionele Analyse en Oplossingsgericht coachen.

Kernwoorden: analytisch, eerlijk, enthousiast en duidelijk


Jarno Smit is trainingsacteur en trainer bij GdB.
Hij begon zijn carrière als zelfstandig bewegingstherapeut en als docent aan de Hogeschool van Utrecht. Vervolgens is hij, ruim 15 jaar geleden, overgestapt naar zijn huidige werkzaamheden als trainer en trainingsacteur. Zijn acteerervaring binnen tal van profit- en non-profitorganisaties is groot. Jarno levert natuurlijk en realistisch spel en kan vervolgens adequaat feedback geven. Hij werkt graag mee aan een praktijkgerichte leeromgeving die kwalitatief goed is, veilig is, zinvol is en niet onbelangrijk; leuk is. Bij hem staat de cursist centraal.

Kernwoorden: sensitief, analytisch, creatief, energiek en resultaatgericht


Jochem de Rooi is trainingsacteur bij GdB.
Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van agressie, gesprekstechnieken en assessments. Daarnaast werkt hij als regisseur en theaterdocent. Hij is scherp in zijn acteerwerk en voelt goed aan wat hij neer moet zetten om het leerproces van betrokkene maximaal te ondersteunen. Zijn niet veroordelende manier van feedback geven zorgt voor een veilige leeromgeving, waarin mensen de ruimte krijgen om fouten te maken, te leren en te groeien.

Kernwoorden: Enthousiast, betrokken, empathisch en creatief


Sacha Heuving werkt als trainingsacteur voor GdB.
Zij is afgestudeerd Drama Docent en werkt ruim 14 jaar fulltime als trainingsacteur binnen verschillende communicatie trainingen en persoonlijke coaching.
Als trainingsacteur is zij ondersteunend in het leerproces van de cursist. Sacha speelt gedrag realistisch en sluit aan bij de behoeften van de cursist.
Ze is gespecialiseerd in omgaan met agressie, persoonlijkheidsstoornissen, persoonlijke ontwikkeling en weerbaarhied.

Kernwoorden: concreet, eerlijk, liefdevol confronterend en humoristisch

 


Ilse Horstman is trainingsacteur bij GdB.
Haar achtergrond als dramatherapeut is een goede basis in het vak van trainingsacteur. Ze heeft veelal in de psychiatrie haar ervaring opgedaan en met zowel jongeren als volwassenen gewerkt. Eind 2010 besloot ze haar baan in de tbs-kliniek op te zeggen om zich meer te richten op de trainingswereld.
Ze vindt het bijzondere aan trainingsacteren dat je deelnemers kan laten ervaren wat de invloed van hun gedrag is. Ilse heeft een sterke expressie in haar gezicht en kan goed afstemmen op de behoefte van de deelnemers.

Kernwoorden: integer, authentiek, open, realistisch en rustgevend