Werkwijze

Het geven van Agressie Reductie Trainingen is onze specialiteit. Maar met trainingen alleen heb je nog geen Agressiebeleid.

De meerwaarde van GdB ligt vooral in het meedenken en adviseren. Na een oriënterend gesprek zijn wij in staat een passend pakket te bieden. Afhankelijk van de behoefte gaan we aan de slag op het gebied van preventie, aanpak en nazorg. Ook kunnen we helpen een beleidscyclus op te zetten om duurzaam beleid te realiseren.

Kenmerkend is onze praktische aanpak. Niemand zit te wachten op een dik protocol dat als een papieren tijger in een la ligt te slapen. De kernpunten per afdeling passen heus wel op een A-4’tje.

We streven naar een aanpak op en met alle niveaus van een organisatie en kunnen desgewenst en in samenwerking met ervaren partners de aanpak breder trekken naar Veiligheid Publieke Taken of een koppeling maken met bijvoorbeeld P&O.

We werken hoofdzakelijk in de publieke sector,  daar waar veel contacten zijn met klanten. We laten ons graag uitdagen door een interessante probleemstelling op het gebied van agressie.